Press

2019 – On My Way release album

14-08-2011 Recensie 3voor12 optreden ZPF 2011

“Het Limburgse antwoord op Amy McDonald en Adele is gevonden, en het komt uit Venlo. Jelske Wilmer is de naam. Wie zich afvroeg of pakkende Engelstalige popliedjes, gezongen en geschreven door dames met een gitaar, altijd van dat eiland in de Noordzee afkomstig zouden moeten zijn, heeft sinds het Zomerparkfeest in Venlo het antwoord: helemaal niet. Jelske schudt die liedjes ook uit haar mouw.

Alle twijfel nam ze weg met haar afsluiter. Een liedje dat niet op haar cd is verschenen om de eenvoudige reden dat het deze vakantie pas is geschreven. Een teken dat we te maken hebben met een talent op zijn creatieve top. Maar al daarvoor had ze een reeks songs laten horen die de kwaliteitstoets ruimschoots doorstonden. Van ballads tot pure funk. Popliedjes, maar met voldoende diversiteit om niet voorspelbaar te worden.”
3voor12 Koffer gevonden in Venlo

21-11-2011 Selectie voorrondes Nu of Nooit 2012 bekend

Afgelopen week vonden de selecties plaats voor de vijf voorrondes van Nu Of Nooit 2012. Uit een kleine zeventig inschrijvingen heeft de selectiejury 25 bands gekozen die gaan strijden in de volgende voorrondes.
Bekijk hier welke bands geselecteerd zijn voor de voorrondes!

24-11-2011 Joep & Jelske bij 3FM

Afgelopen zondag was Jelske Wilmer met in haar band Horstenaar Joep van Wegberg te gast bij het 3FM programma ´Jouw Weekend Finale´. Joep doet verslag:
“De dichte mist maakte de rit van Horst naar Hilversum wel erg spannend. Maar Jelske en de bandleden hadden het er dubbel en dwars voor over. We waren immers op weg naar de studio´s van 3FM. Je maakt het per slot van rekening niet iedere dag mee dat je mag optreden in het programma ´Jouw Weekend Finale´…”
Lees het hele artikel in Hallo Horst aan de Maas