Persbericht: Jelske Wilmer presenteert debuutalbum

De 26-jarige zangeres Jelske Wilmer uit Venlo presenteert donderdag 7 juli aanstaande haar eerste album met eigen muzikaal werk. Na jarenlang in diverse bands te hebben gespeeld, waaronder Venlose dialectband Laef! en coverband Khick, heeft ze in 2010 en 2011 doorgezet met haar eigen teksten en muziek. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in haar Engelstalige debuutalbum, Breeze, die ze in het Motown Music Café te Venlo voor het eerst met band ten gehore gaat brengen.

Met haar eigen album, vol met eigen teksten en muziek, gaat een droom in vervulling; “Muziek heeft altijd een belangrijke rol voor mij gespeeld. Deze eigen CD is hierin een echt hoogtepunt. Ik had al lang de wens om met eigen werk naar buiten te komen en ben dan ook erg blij dat ik dit nu door heb gezet.” Bij het maken van de CD heeft ze dankbaar gebruik kunnen maken van diverse Limburgse muzikanten. Bassist  Alexander Op het Veld, onder meer bekend van Neet oet Lottum, is  tevens producent van het debuutalbum ‘Breeze’. Daarnaast spelen mee op het album; Ruud Jacobs (toetsen), Joep van Wegberg (gitaar) en Michel Otten (drums en percussie).

CD presentatie in Motown Music Café
Samen met bovengenoemde muzikanten zal Jelske Wilmer op donderdagavond 7 juli 2011 voor het eerst al haar nummers met band ten gehore brengen. Vanaf dat moment is de CD ook verkrijgbaar in de winkel bij Sounds Recordshop en bij Jelske Wilmer zelf. Daarnaast is Jelske Wilmer, met band, ook al geboekt voor enkele regionale evenementen. Zo speelt ze samen met Venlose Jazz-zanger Baer Traa, op zondag 12 juni op de Oude Markt in Venlo en is ze onder andere reeds geboekt voor de zaterdagavond op de Zomerparkfeesten, Blierock, Tex Free Festival en Festival d-VERS.

Een voortvarende start die meer bekendheid moet geven aan haar eerste CD. “Ik vind het super dat de CD nu bijna klaar is en ik de kans krijg om samen met deze goede muzikanten op diverse podia te gaan spelen. We hebben er erg veel zin in”, aldus de zangeres.

De CD-presentatie op 7 juli is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Het debuutalbum ‘Breeze’ ligt vanaf dan te koop in Sounds Recordshop, Venlo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *