Pers

15-01-2022
Fijn interview over het album Weer & Wind bij het programma Plat-eweg van L1. Daarnaast werden er vier nummers van het album afgespeeld.
Klik hier om het interview terug te luisteren.

25-02-2021
Fijn artikel in Venlovanbinnen over het muziekproject Weer & Wind.

25-02-2021
Mooi artikel in Dagblad de Limburger

20-02-2021, Bericht L1, programma Plat-eweg.
Plat-du-jour Jelske – Weer en Wind
Aanstaande maandag verschijnt het nummer Weer & Wind van Jelske. De Venlose singer-songwriter releast daarmee de eerste track van het gelijknamige muziekproject in samenwerking met Huub Holtman. De twee lanceren daarmee een nieuw Limburgs muziekgenre namelijk ‘Dialectric’, elektronische muziek in het dialect. Voor de productie en de mix tekent Niels Koster van de Oakland studio.

Foto: Renee Verberne)
_________________________________

Dagblad de Limburger: februari 2019.
Klik op de link voor het artikel.
2019 – On My Way release album
_________________________________

14-08-2011 Recensie 3voor12 optreden ZPF 2011

“Het Limburgse antwoord op Amy McDonald en Adele is gevonden, en het komt uit Venlo. Jelske Wilmer is de naam. Wie zich afvroeg of pakkende Engelstalige popliedjes, gezongen en geschreven door dames met een gitaar, altijd van dat eiland in de Noordzee afkomstig zouden moeten zijn, heeft sinds het Zomerparkfeest in Venlo het antwoord: helemaal niet. Jelske schudt die liedjes ook uit haar mouw.

Alle twijfel nam ze weg met haar afsluiter. Een liedje dat niet op haar cd is verschenen om de eenvoudige reden dat het deze vakantie pas is geschreven. Een teken dat we te maken hebben met een talent op zijn creatieve top. Maar al daarvoor had ze een reeks songs laten horen die de kwaliteitstoets ruimschoots doorstonden. Van ballads tot pure funk. Popliedjes, maar met voldoende diversiteit om niet voorspelbaar te worden.”
3voor12 Koffer gevonden in Venlo

21-11-2011 Selectie voorrondes Nu of Nooit 2012 bekend

Afgelopen week vonden de selecties plaats voor de vijf voorrondes van Nu Of Nooit 2012. Uit een kleine zeventig inschrijvingen heeft de selectiejury 25 bands gekozen die gaan strijden in de volgende voorrondes.
Bekijk hier welke bands geselecteerd zijn voor de voorrondes!

24-11-2011 Joep & Jelske bij 3FM

Afgelopen zondag was Jelske Wilmer met in haar band Horstenaar Joep van Wegberg te gast bij het 3FM programma ´Jouw Weekend Finale´. Joep doet verslag:
“De dichte mist maakte de rit van Horst naar Hilversum wel erg spannend. Maar Jelske en de bandleden hadden het er dubbel en dwars voor over. We waren immers op weg naar de studio´s van 3FM. Je maakt het per slot van rekening niet iedere dag mee dat je mag optreden in het programma ´Jouw Weekend Finale´…”
Lees het hele artikel in Hallo Horst aan de Maas