Album ‘Weer & Wind’ is uit!!!

Weer & Wind is mijn eerste album in het dialect in de stijl ‘Dialectric’. Samen met Huub Holtman creĆ«erde ik dit genre. Wat een avontuur! En wat spannend om in mijn eigen moedertaal liedjes uit te brengen. Hopelijk kunnen we in juni echt live de show aan jullie laten horen. Tot die tijd even deze teaser van ‘Genog Gewaes‘. Een live-opname van de single die nu extra gepromoot wordt.
Via alle online platforms kun je het album vanaf vandaag beluisteren. Beluister het album hier via Spotify.

Heel veel dank aan Huub Holtman, Niels Koster (Oakland Recordings) en Philippe Holla. Zonder jullie had ik nooit zo’n tof concept kunnen neerzetten!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het album vinden.
Veel luisterplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *